Зірка "жіночого кварталу" Катерина Нікітіна поділилася з шанувальниками своїм новим ефектним фото на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона показала своє бездоганне тіло в купальнику на морському узбережжі.

"If you want to be better, change yourself... (якщо хочеш стати краще, зміни себе...) ",- підписала вона ефектний знімок.

Де саме відпочиває красуня, зрозуміти складно-вона вказала геолокацію як»Планета Земля". На знімку вона в чорному бікіні позує на каменях, витягнувши струнке тіло і спираючись однією ногою на велику скелю. Волосся Катерина розпустила, і дивиться на фотографа в півоберта.

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

"Йомайо, вогнище!", "Круто виглядаєш", "Ну прям вогонь«," Вау!", "Блін, ти красива. Але найголовніше, цей контент чекають роками", " Я до такого, Катерина, був не готовий! Завтра йду до психолога", " Афродіта!",- захоплюються шанувальники.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

"Воу, що за прекрасна Ундіна", "Вибух сексуальної бомби!", "Шикарне тіло, чудова панянка!", "Ось це взагалі сексі, модель", " Вааайй! Гаразд. Треба було ще плечі назад і витягнути спину", "Які булочки - просто вогонь", "Ух, яке філе у курочки", - додають інші захоплені шанувальники.

"Мяу!",- відповіла їм красуня.

Нагадаємо, що Катерина Нікітіна станцювала в міні-шортах на жердині

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "жіночого кварталу" Нікітіна показала гарячі танці.

Також Знай.uа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.