На сторінці в Instagram відомої української співачки Віри Брежнєвої, дружини композитора і продюсера Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, з'явився новий пост.

На цей раз вона вирішила поміркувати про жіночність і вміння прийняти себе.

"Я дуже змінилася за останні роки, змінився внутрішній стан, змінився мій стиль. У бік мінімалізму, зручності, простих форм з цікавими рішеннями. Я стала краще відчувати і розуміти себе. На першому місці як і раніше залишається комфорт і усвідомленість. Краще менше, але краще», - зізнається співачка.

Вона зазначає, що почала купувати тільки ті речі, які сидять на ній ідеально – «не тиснуть, не перекручуються».

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Тут - без компромісів. І важливо, щоб ці речі поєднувалися один з одним. Я люблю монокольори. Вкрай рідко на мені можна побачити одяг, де є поєднання більш, ніж двох кольорів. Я блондинка з формами, тому таким мінімалізмом дотримуюся балансу. Але відчуваю себе жіночною і сексуальною, тому в деяких речах мені подобаються такі родзинки, як, наприклад, відкрита спина», - додала Брежнєва.

Співачка вважає, що одяг і макіяж - всього лише доповнення до внутрішньої краси, яку не купиш і не пошиєш. Вона також пообіцяла в майбутньому ділитися своїм досвідом в питаннях стилю, жіночності, вибору одягу.

"А що щодо парфуму? Який зараз фаворит?", - цікавляться фанати.

"Взагалі скажу чесно, мій фаворит - його немає у продажу - тому що я створюю цей парфум для verabeauty.official. Зараз від проходить тести на мені», - розповіла зірка.

"Віра ви ідеальні!", "Ідеальна навіть спина!", "Віра така легка, як кішка... Як сталь легкої і жіночною?? Завжди бігаю як електровіник, намагаюся все встигнути ... або сплю, як ведмедик, нічого не хочу!! Я розумію, повинна бути золота середина! Як її досягти?", - цікавляться фанати.

Деякі запідозрили, що зірка знаходиться в цікавому положенні, тому не показує животик.

«Можливо і змінилися, але чому все фото (останнім часом) ззаду?», «Віра! Чудово!!! Оговорочка в останньому абзаці по Фрейду! », - вважають фанати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.