Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. 5 серпня вони святкували 10 років. І зовсім недавно виконавиця почала ділитися всякими публікаціями з відпочинку.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

У п'ятницю, 13 серпня, Надя Дорофєєва показувала себе голенькою в ліжку, ховаючись під ковдрою після обіднього сну, і оберталася до українців попою, щоб зізнатися — басейн в тіні набагато краще моря. А зараз в Stories вона опублікувала ролик з TikTok-аккаунта відомої фешн-блогерші, стиліста і письменника Карини Нігай.

Дівчина разом з російською телеведучою і моделлю Вікторією Лопирьовою станцювала під пісню Дорофєєвої "Почему".

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Лопирьова вже не та...😏 Не впізнати зовсім", "Пенсіонерки найдавнішої професії прийшли до школоти в Тікток", "Вікторія Лопирьова постаріла, роки беруть своє, на превеликий жаль...", "Всі наївних дівчаток будують з себе", - пишуть користувачі в коментарях.

@karinanigay

Голубой 💙 или розовый 💖?

♬ оригинальный звук - Karina Nigay

Нагадаємо, Надя Дорофєєва побешкетувала з подругою перед відпусткою з Дантесом: гарячі дівчата в холодній траві

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва поскандалила з Володимиром Дантесом на дивані: "Ось це с*ач!"

Знай.ua писав, Гола Надя Дорофєєва похвалилася "старечою" звичкою: бабусі роблять це кожен день