На сторінці в Instagram відомої американської блогерки, моделі і бізнесвумен, засновниці компанії Kylie Cosmetics Кайлі Дженнер з'явився новий милий пост.

Цього разу вона змусила фанатів шаленіти через знімки маленької «русалоньки», що купається в її басейні.

«Literally a mermaid (Просто як русалонька)», - написала Кайлі. На знімках – її маленька донечка Стормі, яка купається у басейні, вдягнувши блискучий хвіст русалоньки.

Багато хто з фанатів захоплено відгукується про маленьке диво.

Скрін, Instagram Кайлі Дженнер
Скрін, Instagram Кайлі Дженнер

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Скрін, Instagram Кайлі Дженнер
Скрін, Instagram Кайлі Дженнер

«Тhe best mermaid that could ever exist aw (найкраща русалка, яка могла коли -небудь існувати)», «Is the new baby a girl or boy? (Нова дитина - дівчинка чи хлопчик?)», «Кylie me dá a stormi, juro que nunca mais te peço nada!!! (Кайлі, подаруй мені Стормі, клянусь, я більше ніколи нічого не прошу у тебе!!!)», - захоплюються підписники Дженнер.

Багато хто припускає, що направді Кайлі Дженнер знову вагітна, і через це не публікує в соцмережах свої особисті фото, а фокусує увагу на доньці.

«We know you’re pregnant (ми знаємо, що ти вагітна)», «Сongratulations, Кylie and Тravis (Вітаємо вас, Кайлі та Травіс)», - не вгавають прихильники зірки.

Скрін, Instagram Кайлі Дженнер
Скрін, Instagram Кайлі Дженнер

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг