Найбільший державний оператор пасажирських залізничних перевезень, а точніше єдиний, компанія "Укрзалізниця" може дивувати не тільки затопленими туалетами, але ще і порожніми полицями. Виявилося, що в одному з поїздів у провідниці просто були відсутні будь-які "смаколики", навіть печива не було.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"У поїздах #Укрзалізниці не вистачає продуктів харчування. За словами провідниці поїзда Ковель-Київ, у неї та її колег не залишилося майже нічого, що можна продати пасажирам. Відсутні печиво і вафлі. Чай і кава теж закінчуються. При цьому нещодавно в УЗ закупили шоколадки, які розтанули через спеку.", - повідомляють автори публікації.

Провідниця, скріншот: YouTube
Провідниця, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також до публікації автори додали відеозапис, в якому можна побачити, як пасажир намагається щось купити у провідниці з продуктів харчування. Можна почути, що в той момент асортимент був доволі мізерним.

На жаль, інформації про те, коли у поїзді сталася дана сцена невідомо. Однак по відео можна припустити, що це був нічний рейс, а як ми знаємо, в прохолодні серпневі ночі іноді хочеться себе порадувати чаєм з вафлями, особливо, якщо ця ніч проходить в поїзді.

Раніше повідомляли, одного разу під Полтавою пасажири "Укрзалізниці" промокли в затопленому туалеті: "Шикарний сервіс...".

Як повідомляв Знай.uа, "Лакшері-поїзд" Київ-Одеса від Укрзалізниці змучив пасажирів: фітнес і стрибки, як у Волочкової.

Знай.uа писав, "Синій" пасажир влаштував дівчатам пекло в купе "Укрзалізниці": "Спите голенькими?".