Батько дружини британського принца Гаррі Меган Маркл Томас стверджує, що його донька "брехала роками", і вона змінилася після зустрічі з Гаррі. Таку заяву він зробив у новому інтерв'ю.

Томас Маркл назвав свою доньку Меган "брехункою" і заявив, що вона "змінилася" після зустрічі з принцом Гаррі. 77-річний чоловік у розмові наполягав, що герцогиня Сассекська "брехала роками" і назвав таку її поведінку впливом принца Гаррі.

Батько герцогині також сказав, що любить свою доньку, але вважає, що вони з Гаррі "атакують світ". Варто додати, що Томас Марк досі не бачив своїх онуків Арчі та Лілібет.

Батько Меган Маркл, кадр з відео
Батько Меган Маркл, кадр з відео

На запитання про те, чи Меган брехала під час шокуючого інтерв'ю Опрі Вінфрі, він сказав: "Вона брехала. Вона брехала роками. Її брехня настільки очевидна, що я не знаю, чому вона це говорить".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

За словами Томаса, його здивувала незвична поведінка Меган. Він сказав: "Це з часів Гаррі. Гаррі вплинув на це". Батько Меган Маркл також заявив, що йому соромно за різні звинувачення своєї доньки у бік королівської родини.

"Вона змінилася, це не та донька, яку я знав. Моя донька була більш відданою, люблячою людиною, ніж зараз. Я не знаю, чи він стоїть за цим, але я дійсно думаю, що Гаррі та деякі її друзі змінили її. Я люблю свою доньку, але мені не завжди подобається те, що вони роблять", - додав Томас. Томас Маркл

Нагадаємо, принцеса Діана "ожила" на своє 60-річчя: кадри, які викликають сльози. 1 липня принцеса Діана відсвяткувала б своє 60-річчя

Як повідомляв портал "Знай.ua", іменинник принц Вільям накинувся на Меган Маркл зі звинуваченнями: "Відчуваю себе скривдженим і зрадженим". Принц Вільям вважає, що Маркл "підриває принципи монархії"

Також "Знай.ua" писав, принцесі Діані могло бути 60: раритетні кадри з мамою принців Вільяма і Гаррі. У четвер, 1 липня, Діані "Королеві сердець" повинно було виповнитися 60 років