Вже зовсім скоро, 24 серпня, Україна відзначатиме ювілейну, тридцяту річницю Незалежності.

Жителів країни чекає безліч сюпризів, не взяти участь в яких не може і телеканал "Україна".

А саме: улюблене ранкове шоу всіх телеглядачів" Ранок з Україною " готує шедевральний спецвипуск до свята.

Ведучі програми Марія Мельник та Григорій Герман, Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч відкриють вражаючу, але маловідому інформацію про нашу країну та українців. А найпопулярніші артисти приєднаються до ефіру, щоб зарядити глядачів настроєм на весь день.

До свята ведучі вирушили у найвіддаленіші куточки України, щоб розкрити факти, які протягом багатьох років були загадкою для нашого народу.
"Як живуть наші полярники під час експедицій в Антарктиду? За допомогою якого українського винаходи знімали фільм»Титанік"? Хто з видатних українців очолює найбільші світові рейтинги? Все це та багато іншого наші глядачі дізнаються 24 серпня у святковому ефірі «Ранку з Україною"– - коментує ведуча каналу" Україна " Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Лілія Ребрик, фото з Instagram
Лілія Ребрик, фото з Instagram

Мандрівник Анатолій Анатоліч поділиться цікавими історіями та фактами, з яким іноземці асоціюють нашу країну. Глядачі дізнаються, чим підкорює Україна представників інших національностей настільки, що вони вирішують стати її громадянами.

Кулінарний експерт Григорій Герман знайде унікальні
українські продукти, з яких приготує святкові страви та пригостить ними відомих шеф-кухарів. А глядачі» Ранку з Україною " дізнаються, як експерти оцінять страви з оригінальних компонентів.

Марія Мельник і Григорій Герман вийдуть на мальовничі майданчики, щоб зарядити українців відмінним настроєм і подарувати їм улюблені пісні. А компанію їм складуть
популярні артисти, які стояли біля витоків вітчизняного шоу-бізнесу: група "Океан Ельзи" і Наталія Могилевська. А також до ранкового ефіру приєднається молодий співак Артем Пивоваров, його виступ буде дуже символічним, адже цього року Артему виповниться 30 років – так само, як і незалежності нашої країни.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Переглянути святковий випуск любомиго телешоу всі українці зможуть у вівторок, 24 серпня на телеканалі "Україна". Не пропустіть цю феєрію радості, просоединяйтесь до ефіру і заряайтесь святковим настроєм з самого ранку разом з улюбленими ведучими!