Михайло Заливако і Анна Богдан засвітилися з учасницею десятого сезону "Холостяка" Ганною Лящук. Відповідний пост з'явився в соціальній мережі Instagram.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Молоді люди люблять спільне проведення часу і регулярно відвідують різні заходи. Нещодавно парочка відвідала відбір"Україна талант". Парочка зустрілася з колишньою учасницею шоу" Холостяк-10", яка вирішила спробувати свої сили в останньому сезоні Всеукраїнського шоу талантів.

На holostyak_ukraine показано відео з цієї зустрічі. Михайло Заливако разом зі своєю дружиною дружньо притискаються до Анни і дивляться в камеру. На записі видно, наскільки парочка вище Лящук, що також збентежило дівчину.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

сьогодні два гостя. Бажаю класного дня... Боже, ви такі високі. Я відчуваю себе кимось..
, - каже Лящук.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину