Телеведуча порадувала шанувальників фотографією з басейну. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1".

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка скоро народить від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram. На її соціальну мережу підписано 1,7 мільйона чоловік, які намагаються коментувати кожен її пост.

14 серпня Катерина Осадча опублікувала фотографію з басейну. Дівчина одягла на себе дорогі прикраси, а на голові у ведучої вінок. У підписі до знімка Катерина Осадча повідомила, що на даний момент вона святкує перед народженням своєї дитини.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Happy day! Свято напередодні народження нової людини 😅 # ohbaby
, - повідомила вона.

Пост на офіційній мережі Катерини Осадчої зібрав 57,8 тисячі відміток за шість годин.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину