Alyona Alyona, фото з Instagram
Alyona Alyona, фото з Instagram

Alyona Alyona знову відзначилася з прибиранням на Софіївській площі

На співачку Alyona Alyona поскаржилися волонтери. Вони повідомили, що жінка не подякувала їм за прибирання Софіївської площі. Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал - через зйомки рекламного ролика з її участю для Red Bull, під час дріфту на автомобілях в центрі Києва сильно постраждала Софійська площа.

Медузи на березі, кадр з відео
Медузи на березі, кадр з відео

Туристи скаржаться на інтоксикацію після купання в Азовському морі - "Навіть дихати небезпечно"

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Туристи, які відпочивають на Азовському морі, говорять про ознаки інтоксикації організму. За словами відпочиваючих, вони відчувають нездужання і головний біль. Справа в тому, що полчища медуз, що заполонили Азовське море, залишають у воді свої жалкі клітини – навіть якщо ви особисто не натрапили на медузу, все одно отримаєте сильних хімічний опік.

Ангела Меркель, скріншот: Youtube
Ангела Меркель, скріншот: Youtube

Німеччина залишиться без канцлера Ангели Меркель, але вона продовжить багато заробляти

Стало відомо, що, після свого відходу з посади канцлера Німеччини, Ангела Меркель отримає близько 15 тисяч євро пенсії. Пост вона покине вже восени, так як ще в жовтні 2018 року відмовилася від посади глави Християнсько-демократичного союзу, не претендуючи на місце глави уряду.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Надя Дорофєєва потягнулася і показала пружні груди перед солодощами

У Stories виконавиця опублікувала ролик з TikTok-аккаунта відомої фешн-блогерші, стиліста і письменника Карини Нігай, яка з телеведучою з РФ станцювала під пісню "чому" Наді Дорофєєвої. А зараз українська зірка шоу-бізнесу продовжує відпочинок в турецькій Анталії, поділившись солодким кадром на лежаку, в купальнику.

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Святослав Вакарчук після розлучення опинився в чарівному місці

Святослав Вакарчук поїхав до Закарпатської області. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі. Популярний український виконавець і політик Святослав Вакарчук має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, з якими активно ділиться цікавими публікаціями.