Вчора, 14 серпня 2021 року, київський клуб "Динамо" зіграв у товариському матчі проти чемпіонів Італії "Інтером" і програв з рахунком 0:3.

Один з гравців столичного клубу, нападник Владислав Кулач прокоментував поразку і зазначив, що для них ця гра принесла величезний досвід, тому що з суперниками такого рівня їм доведеться зіткнутися в Лізі чемпіонів.

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

В інтерв'ю у нього запитали, чи виходили вони на поле, ніби на матч ЛЧ, а не на товариський, і Владислав Кулач відповів позитивно.

"Звичайно. Ми на кожну гру, налаштовуємося серйозно і підходимо в повній бойовій готовності, незалежно від того, товариська вона чи офіційна. Ми хотіли сьогодні перемогти і показати хороший футбол", - зізнався спортсмен.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

А потім у Кулача запитали, чи сильно заважали комахи, яких було видно близько футболістів при великих планах камери. Всі гравці відмахувалися. І це, за словами учасника "Динамо", досить сильно заважало.

"Я вперше бачив подібне, їх було неймовірно багато – потрапляли в горло, очі, вуха, це дуже заважало", - додав Владислав.

Динамо, фото: пресслужба клубу
Динамо, фото: пресслужба клубу

А потім у футболіста запитали, хто ж із суперників запам'ятався найбільше. І він зазначив, що вся команда "Інтера" грала дуже добре, в пас. І це не дивно, бо вони чемпіони Італії і проти них, за словами Кулача, було важко грати. При цьому поєдинок пройшов не з найсильнішим суперником. "Інтер" добре контролював м'яч і виходив в атаки.

Тому футболісти "Динамо" будуть розбирати і виправляти помилки, щоб згодом набагато краще підготуватися до суперників такого рівня.

Нагадаємо, новий яскравий світлодіодний дисплей LG на лондонському стадіоні "Уемблі" вітає своїх глядачів

Як повідомляв "Знай.ua", "Динамо" порадує українців шістьма матчами в серпні: "Інтер" та "Зоря" перед грою у збірній

Знай.ua писав, "Динамо" - "Верес": початок сезону УПЛ для Києва, поки "Шахтар" вже на першому місці