Відома українська гумористка, модель, зірка "Жіночого кварталу" і учасниця "Ліги Сміху" Валерія Товтолєс порадувала своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими знімками.

Улюблениця багатомільйонної аудиторії поділилася ефектним знімком на тлі вечірньої Одеси.

Для виходу в світ висока блондинка вибрала атласну облягаючу сукню кольору фуксії. Свій вечірній туалет вона доповнила великими сережками з камінням і витонченими кільцями на правій руці.

Волосся Валерія уклала в простий низький пучок, щоб врівноважити і без того яскравий образ класичної блондинки.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Як часто ви змінюєте своє життя кардинально? Мені здається, я це роблю, кожні два роки», - підписала Валерія своє фото на тлі морського пейзажу, зроблене в районі Одеського морвокзалу.

«Нове життя, нова робота, нове оточення. Чи можна назвати це - виходом із зони комфорту, або все-таки вічним невдоволенням? Неважливо, як правильно, головне, як душі завгодно. Це ось я точно і усвідомлено зрозуміла. Дивлюся в світле і нове майбутнє… А ще місяць літа, ще поїздка в Одесу, зйомки, гастролі і, я сподіваюся, ще купа вечірок», - додає Товстолєс.

Валерія Товстолєс, фото Instagram
Валерія Товстолєс, фото Instagram

"Скоро два роки, як ми знайомі», - пише в коментарях знайомий дівчини.

"Ну подивимося, наскільки ти мені дорогий", - відповідає вона.

"Ні про що не шкодуйте, щоб ні про що не шкодувати! Пафосно, нудно, але хрін посперечаєшся... Автор, скромний і дотепний, начебто я, не впевнений просто...", - пишуть інші шанувальники зірки.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.