Саша народилася дівчинкою, хоча, можливо, і хлопчиком. Навіть для лікарів було складно зрозуміти, хто перед ними, адже дитина виявилася гермафродитом - у нього були і чоловічі, і жіночі статеві ознаки і репродуктивні органи.

Гермафродитів у світі дуже мало, це генетичне відхилення. Тим, хто народився з цією патологією, доводиться в нашому суспільстві несолодко.

Від Саші в пологовому будинку відмовилася мама, дівчинка росла в дитячому будинку. Там її часто труїли інші діти, які не розуміли, хто перед ними: хлопчик чи дівчинка.

"Мама відмовилася від сина, а в дужках написано "від дочки"", - розповідає Саша з сумом.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Саша росла, і проблеми все посилювалися. У дівчинки не було грудей, з'явилася щетина на обличчі, статеві органи були не як у всіх.

"Я просила називати мене Шура. Адже Саша-це хлопчик. Я чекала, що подорослішаю і все зміниться, але нічого не змінювалося", - згадує героїня відео.

Ніхто не міг, або не хотів, їй допомогти. Поки в технікумі вона не зустріла людину, яка перейнялася її історією і допомогла знайти в Києві лікаря, який безкоштовно провів пластичну операцію, за якою послідувало ще кілька.

"Раптово у мене почалася менструація, але тривало це недовго", - ділиться дівчина.

На батьківщині їй довелося багато пережити - знущання, нерозуміння, цькування. До таких, як вона, в нашій країні не звикли ставитися як до рівних.

"Треба було тікати з України. І я вже 4 роки живу в Європі", - додає вона.

Зараз наша героїня нарешті прийняла себе в своєму тілі: дівчині призначили гормональну терапію, у неї з'явився хлопець, і в інтимному плані у неї теж все нормально. Тепер вона мріє влаштуватися диктором на радіо.

Знай писав, що у Запоріжжі рибалки з Дніпра виловили рибу, яка живе в тропіках. Піранья виявилася дуже життєздатною і довго боролася за свободу на гачку вудки.

Також Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області юна рибачка показала, як потрібно ловити рибу. Її результат став предметом заздрості для досвідчених рибалок. Дівчинка в компанії тата і його друзів зловила великого коропа поки чоловіки міркували про вудки і клювання.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві компанія рибалок приїхала ловити рибу, але замість риби ловила автомобіль в річці.