Дан Балан зворушив шанувальників фотографією з дитиною. Відповідний пост з'явився в соціальній мережі Instagram.

Популярний в Україні Молдавський співак, композитор і продюсер, який є частим гостем різних телевізійних розважальних шоу Дан Балан вже не перший місяць підігріває чутки про роман з українською зіркою шоу-бізнесу Тіною Кароль.

Це зробило його популярною особистістю в Україні. На його офіційну сторінку в соціальній мережі Інстаграм підписано близько мільйона осіб, левова частина з яких - українці.

Більш того в Instagram безліч фан-акаунтів, присвячених творчості даного співака або самої Тіни Кароль. Один з них називається tvoya_nedo_lubov.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

14 серпня там було опубліковано фото, на якому видно як Дан Балан зворушливо і ніжно обіймає маленьку дівчинку. На другому знімку він повертається в камеру. Підписи до фото переважно російською та українською мовою.

Який гарний кадр, як зворушливо. Дан і діти-це чудово!!!"; "Навіть дітки його люблять"; " Які вони милашні
, - повідомляють фоловери.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину