Любов Успенська зворушила своїх шанувальників фотографією з дочкою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома російська і американська 66-річна співачка, українського походження, Любов Успенська не часто радує своїх шанувальників в Instagram будь-якими новими знімками. Однак її популярність зробила свою справу і на її офіційній сторінці близько мільйона фоловерів, які коментують кожен її пост.

У серпні вона опублікувала фотографію разом зі своєю дочкою Тетяною Успенською. На знімку жінка обіймає свою доньку. У підписі до знімка вона повідомила, що дуже рада даній ситуації.

сьогодні я перебуваю в приголомшливому і ні з чим не порівнянним станом ейфорії. Я дуже щаслива, що моя сім'я зі мною, надаючи мені підтримку, даруючи любов. Моя рідна дочка зі мною @pacha_tati ❤. Я ніколи не сумнівалася, що вона повернеться, тому що любов завжди перемагає, а любов матері - це найбільша сила на світі.
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Відзначимо, що Тетяна якийсь час жила в лікарні і була замкнена в психлікарні. Сама вона повідомила, що родичі насильно закрили її в психіатричній клініці. Адвокат шансонетки підтвердив, що дівчина перебувала тиждень на лікуванні під повним контролем лікарів і виписалася після звернення до суду.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину