Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість разом з дружиною Надею Дорофєєвою відправився в довгоочікувану відпустку, вибравши для відпочинку сонячну Туреччину.

Так, артист виклав яскравий кадр на тлі блакитної води, засмагаючи на лежаку в шортах червоного кольору. Шоумен захоплено читав книгу попри спеку, а також розповів про нові правила, які придумав для себе на канікулах.

Наприклад, Володимир вирішив якомога більше читати, а не дивитися відео, збрив бороду і залишив лише вуса, відмовився від солодкого і булочок цілий день і дозволив собі насолодитися десертами лише вранці. Виконавець зазначив, що у нього залишилося ще багато правил, проте деякі з них він просто так і не встиг продумати.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Нові правила на відпочинку.

1. Читати, а не відосики дивитися.

2. Вуса, а не борода. Навіть не питайте чому. Це назавжди залишиться в таємниці🤣

3. Солодке, булочки і т.п тільки вранці, а не як зазвичай ВЕСЬ ДЕНЬ)

Там багато правил насправді, але я їх ще не придумав 🤣 🤣

Ну і круто ж це все робити в шикарному готелі🥰 🥰 🥰"

Нагадаємо, Володимира Дантеса переплутали з вокалістом групи Maneskin

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва в крихітному бікіні покрасувалася Дантесом на шиї