Віра Кекелія опублікувала відеозапис разом з Павлом Зібровим. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українка є не тільки учасницею гумористичного проекту "Жіночий Квартал", а також відмінною співачкою. Зокрема, вона вийшла в суперфінал вокального шоу» Голос країни-7«, яке виходить на телеканалі»1+1".

На Instagram-сторінці Кекелії 71,4 тисячі шанувальників, з якими вона ділиться подробицями особистого життя і творчості.

15 серпня дівчина опублікувала відеозапис в сторіз своєї соціальної мережі, де можна побачити як вона стоїть поруч з Павлом Зібровим і українським актором Богданом Юсипчуком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Просять мене бути скромніше", - підписала вона свій пост. На самому відеозапису вона спочатку танцює поруч з Павлом Зібровим, а потім показує його крупним планом.

красивий, с * ксуальний, блискучий
, - повідомила вона.

Відзначимо, що сам Павло Зібров одягнув кумедний костюм з червоним плащем і головним убором у вигляді кулі, що світиться.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину