Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс відвертий знімок, рекламуючи власний аккаунт в соціальній мережі з більш еротичним контентом.

Так, красуня приміряла грайливий образ, що складається з міні-спідниці лілового кольору в тартан, білосніжних кедів і чорного топа на ґудзиках. Дівчина розпустила довге хвилясте волосся і млосно закрила очі, доповнивши образ нюдовим макіяжем.

Водночас зірка розстебнула гудзики і продемонструвала абсолютно оголені груди, які ледь прикрила емодзі сердечка.

instagram.com/anastasiya_kvitko/

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що у Анастасії Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, крім Instagram модель популярна і в соціальних мережах з більш еротичним контентом. Дівчина родом з Калінінграда, Росія, проте вже з 2016 року проживає в США.

У зірки нестандартні параметри фігури 95-63-105, проте знаменитість всіляко заперечує будь-яке втручання пластичних хірургів, запевняючи, що пишні сідниці і груди дісталися їй від природи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.