Slavia показала, як займається sup-бордингом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Slavia (Ярослава Хома), яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком - відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою), регулярно ділиться фрагментами свого життя.

На своїй сторінці в Instagram, де на неї підписано вже понад 21 тисячу читачів, вона постійно публікує цікаві фотографії та відеозаписи.

Зокрема, 16 серпня дівчина опублікувала фотографію з відпочинку. Вона показала, як займається sup-бордингом - катанням на дошці з веслом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Майстер-клас з катання на сапах в @ park.lake.city. Вперше спробувала сапбординг. Головне-тримати рівновагу, і все буде 👌 це мій девіз на всі випадки життя
, - повідомила вона.

Пост прокоментували різні фоловери. Велика частина похвалила українську знаменитість і поділилися своїм досвідом використання дошки.

І я вчора перший раз спробувала, мені дуже сподобалося"; "гарного Вам відпочинку"; " маєте приголомшливий вигляд, але виходить, що розлучення - фейк
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Slavia підшукала гідну заміну Дзідзьо: "Красунчик у всіх сенсах". Slavia міцно затиснула в обіймах друга відомого українського співака.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишня Дзідзьо Slavia зізналася, від чого залежить її стрункість: "відмовлятися не хочу". Slavia розповіла, чим харчується

Також "Знай.ua" писав, Slavia після розставання з Дзідзьо попросила допомоги у Олі Фреймут: все розвалюється. Slavia попросила поради у Олі Фреймут .