Популярний співак Влад Дарвін вже зовсім скоро візьме участь у новому шоу на телеканалі "Україна" "Співають всі". Співак зізнався, чому зважився прийти на це шоу, але відмітав інші пропозиції. Також Влад розкрив читачам Знай.UA радість батьківства і чому тато вважав його процесію несерйозною.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

Чим Вас зацікавив проект "Співають всі"?

Мені навіть радувати не довелося, я знаю, що це яскраве і класне шоу, в якому ми об'єднаємо кілька поколінь артистів, музичні напрямки, я за те, щоб музика об'єднувала людей.

Самі змогли б прийти в проект учасником?

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Колись мене запрошували взяти участь в одному вокальних проектів, і я відмовився, тому що, мені здається, у мене не конкурсного типу характер, я не люблю змагатися, багато років тому була «Фабрика зірок», але ми не змагалися, а створилися музику, у нас була така творча лабораторія. Але приходити в талант-шоу і співати чужі пісні, це не для мене.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

Щоб порадили конкурсантам, які вирішили прийти на шоу «Співають всі"?

Тільки одне – спостерігати за іншими, більш успішними музикантами, дивитися як вони працюють, а на сцені забувати про себе, про своє его, віддатися музиці, насолоджуватися польотом.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

У шоу-бізнесі, кому складніше домогтися успіху: чоловікам або жінкам?

У шоу-бізнесі більше не гендерна проблема, а упередженість, це стосується багатьох професій. Є поділ на касти, категорії, наприклад, стара школа і нова, ейджизм. Я дуже радий, що в шоу «Співають всі» представлені артисти естради, які ще стояли біля витоків української незалежної музики. Від Іво Бобула, Світлани Білоножко. Якщо ми не будемо поважати витоки – не зможемо творити далі. Щодо жінок існує упереджене ставлення, вони можу будувати кар'єру в шоу-бізнесі спокійно, але до жінки, яка красива, доглянута, відкрита перед своєю аудиторією, ставлення не серйозне. Ніхто не сприймає її як лідера думки, здатну вплинути на політику держави. Тому робота поп-зірки має побічні ефекти, ризики. Теж стосується чоловіків. Я радий, що останнім часом все змінюється, президент України з шоу-бізнесу, і багато хто починає прислухатися до думки артистів і музикантів. Навіть мій батько довгий час вважав, що я вибрав несерйозну професію. Тому потрібно навчитися поважати людей з шоу-бізнесу, які створюють розважальний контент.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

Як вдалося переконати батька змінити погляди?

Не довелося переконувати, ми змінюємося і інформаційний простір навколо нього. Він зрозумів, що, якщо у нас багато людей в політиці з шоу-бізнесу, тепер ця сфера для нього вже більш перспективна. Людину потрібно цінувати не за професію, а за те, наскільки він у своїй справі вірний служінню. Ми говорили з колегами за лаштунками, що повинні підтримувати один одного, виживати, щоб створювати, залишити спадщину для майбутнього покоління.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

Як народження дитини вплинуло на Вас?

Я дуже щасливий, що у мене в житті з'явився такий досвід, адже пару років тому я б навіть не міг мріяти, що у мене будуть діти. Я думав, що все життя буду одинаком. Народження дитини поміняло все, як і в музиці, ти повинен віддавати себе повністю процесу, забувати хто ти такий, про своє его. Так і в батьківстві. Ти повинен забувати свій звичний уклад мислення, щоб нового життя дати максимум повітря, розкрити на повну, не придушити. Діти вибирають батьків ще на небесах таким чином, щоб нас чомусь вчити. Думаю, що мій син прийшов у цей світ, щоб навчити мене бути іншим, новим, вільним. Зараз намагаюся оновлювати себе щодня. Я спілкуюся з сином англійською, дружина – українською та вірменською, хрещений – німецькою. Син постійно кричить, і цим він мене вчить терпінню, як ніхто: жоден проект, співробітник або артист. Дитина може кричати дуже голосно, і я не смію йому заборонити це робити. Він же може робити, де завгодно, всі на нас реагують, це пресинг, але я вчуся тримати удар, і при цьому не псувати відносини зі своїм дитини, не забороняти йому, а старюся зрозуміти його. Це загартовує характер, батьківство робить будь-якого чоловіка терплячішим.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

Як змінився ваш розпорядок дня?

Ранок починається з тренування, я два місяці був у декреті, допомагав дружині, намагався не закидати роботу, випустив новий кліп-посвячення своїй дитині. Я намагаюся гуляти з сином, робити фізичні вправи, грати, вчу його ходити, час з дитиною – святе. Але як і раніше – студія, зйомки, колаборації, робота теж важливі. Коли ти стаєш батьком в тобі прокидається нові ресурси, ти не можеш втрачати ні хвилини, тому що ти повинен або цей час присвячуєш сім'ї або максимально віддаєш роботі. Якщо раніше міг "залипнути" в телефоні, дивитися кліпи, то зараз навіть їх дивлюся тільки на біговій доріжці.

Влад Дарвін
Влад Дарвін

Без якої деталі гардероба не можете уявити свій образ?

Останнім часом у мене в гардеробі все більше головних уборів. Моя гардеробна кімната на 50 відсотків забита головними уборами, вони займають дуже багато місця. У мене близько 15 капелюхів, і їх кількість збільшується. А є ще різні шапочки, кепочки, там рахунок йде на десятки. Сьогодні мені подобається відкривати для себе дизайнерів головних уборів, і я теж планую в майбутньому створити свою лінійку головних уборів. Але поки готую вихід своєї лінійку меблів в силі лофт. Ми з командою українських виробників створили лінійку з 4 одиниць – стелажі зі знімними полицями в двох видах: дерев'яні та залізні. Саме на тлі батьківства мені захотілося зайнятися чимось таким, що можна помацати руками, тим, що мене заземлює.

Чому в стилі лофт?

Це універсальні меблі, вони можуть використовуватися і в офісах, кав'ярнях, барбершопах і квартирах з мінімалістичним дизайном. Я сам люблю простоту, це не просто меблі, а конструктор, ці полиці можна по-різному формувати, з них можна робити різні візерунки, і дуже пишаюся тим, що у нас вийшло.