Відомий український продюсер та син легендарної Софії Ротару Руслан Євдокименко показав свій перший байк.


Син легендарної співачки досить активний у своєму Instagram, тут він часто ділиться новими світлинами, чи цікавими моментами з життя. Цього разу Руслан Євдокименко поділився архівним фото з коханою дружиною.
На фото син Ротару позує разом з красунею дружиною, сидячи на "залізному коні". При цьому Руслан Євдокименко зізнався, що це був його перший мотоцикл.

Фото зі сторінки Руслана Євдокименка
Фото зі сторінки Руслана Євдокименка

"Мій перший мотоцикл і єдина, кохана дружина! 😎👸🏼❤️", - так Руслан Євдокименко підписав фото з дружиною.

Користувачам мережі припало до душі фото сина Софії Ротару, тому вони одразу ж прийнялися залишати для нього та його дружини десятки компліментів у коментарях.

"Тільки так❤️разом по життю❤️перший, але незабутній !!!", "У нас машина Москвич 2140 і чоловік на ній їздить. Всім каже одна машина у мене і одна дружина❤️❤️", "Бережіть свою любов", "Які красиві! ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав свій "город на підвіконні": "в розетку і чекаєш..." Відомому продюсеру пам'ятники Флоренції ні до чого, є більш важливі справи

Як повідомляє портал "Знай" Руслан Євдокименко показав дорослу онуку Софії Ротару: "Неймовірні". Сімейство вирушило на відпочинок в сонячну Італію

Також "Знай" писав, що Син Софії Ротару зізнався в коханні 20-річній красуні: "Дитя..." Руслан Євдокименко не прогавив перший день літа і побажав своїм шанувальникам і друзям теплого сезону.