На особистій сторінці в Instagram турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який більше відомий в Україні як колишній чоловік співачки Ані Лорак, з'явилася нова публікація.

На цей раз чоловік, який змінив дружині і матері їх дочки Софії, забрався в поле соняшників заради ефектного фото. За його словами, він дуже давно про це мріяв – півтора десятка років.

«15 років мріяв про фото в соняшниках, символічно зробити його за тиждень до незалежності України", - написав він під коротеньким відеороликом.

"Я народилася в день незалежності України", " Соняшники пішли, відцвіли!!!", "І у мене таке було",-пишуть в коментарях до ролика шанувальниці ефектного 44-річного турка.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Додамо, що в Україні у бізнесмена – пляжні комплекси, лаунж-бари і ресторани турецької кухні. Розлучившись з Ані Лорак, він зайнявся розвитком косметичного бренду і став генеральним директором українського представництва компанії Farmasi.

З недавніх пір з'явилися розмови про те, що колишнє подружжя нібито має намір відновити свої відносини заради дочки.

Нагадавши, Ані Лорак показала, якою щасливою стала без Мурата: "маленьке життя". Ані Лорак постала у всій красі

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Ані Лорак у Києві заговорила про кохання: Муратом і не пахне. Ані Лорак після прибуття до Києва заговорила про кохання

Також " Знай.ІА " писав, Ані Лорак примчала до Києва, сховавшись за чорними окулярами: "у турборежимі". Ані Лорак з'явилася в Києві