Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно молдавський виконавець Дан Балан, з яким знаменитості не перші рік приписують роман, поділився яскравим фото з відпочинку.

Так, артист борознив блакитну воду в масці для дайвінгу і з сібобом в руках (невеликий апарат з електричним двигуном, який дозволяє швидко пересуватися над і під водою).

Співак весело посміхався, показавши, як проводить спекотне літо, а також процитував власний хіт "Люби". До слова, Тіна Кароль і її син Веніамін вибрали для канікул більш прохолодні краї, відвідавши казкову Ісландію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"...повернувся назавжди...

мир і небо..

ти і я"

Фолловери не пройшли повз, зазначивши, що Балана довгий час не було в соціальних мережах: "Дан, ми занадто сумуємо ❤️ не пропадай так надовго 🥺", "невже ми дожили до цього МОМЕНТУ?😳 ДАН ФОТКУ ВИСТАВИВ👀 ЦЕЙ ДЕНЬ В КАЛЕНДАРІ ПОТРІБНО ЧЕРВОНИМ ОБВЕСТИ!!!", "Дракула перекваліфікувався на дельфіна"," любиш ти говорити кожен раз загадками, а іноді просто хочеться знати, що у тебе на душі️️","тепле фото".