Відомий український співак, володар харизматичних вусиків Павло Зібров заявив, що його не запросили на "Олімпійський", щоб заспівати на честь 30-ї річниці Незалежності. Справа в тому, що сплив нібито конфлікт співака з продюсером майбутнього шоу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "культурна пральня".

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

Павло Зібров заявив, що його не запросили заспівати на "Олімпійському" в День незалежності через конфлікт з продюсером концерту Сергієм Перманом. Минулого року народний артист відмовився виступати в попурі з піснею ONUKA"Місто".

Павло Зібров, Скрін, Instagram
Павло Зібров, Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У ній було занадто мало слів, на думку Павла Миколайовича. Перман в результаті пообіцяв покликати Зіброва в концерт 22 серпня, але і з ним кидонув. А пісню" Хрещатик " віддав Сергію Бабкіну. Зібров образився і попросив Бабкіна відмовитися з "етичних міркувань" і вибрати іншу композицію.

- Підійшов, питаю: "Сергію, ти не знаєш, хто робить День незалежності на Майдані і в"Олімпійському"? Я хотів би взяти участь".

Знаю, я генеральний продюсер. Але ось ми з режисером концерту, Катею Царик, подумали і вас не включили. Ви з характером, ви собі на думці, не слухаєтеся режисерської задумки. Так що вибачте, не ображайтеся, ми вас не запрошуємо, — заявив Зібров.

Раніше повідомляли, Павло Зібров накинувся на канал "Інтер" через Олега Винника: "Полюбіть нарешті Україну".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров закрутив невинну Jerry Heil: "Боже, як приємно".

Знай.uа писав, Павло Зібров розповів про погане самопочуття: "Болить, нездоровий".