Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів зі свіжої фотосесії, примірявши незвичайний образ.

Так, артистка позувала перед камерами в облягаючому напівпрозорому вбранні з принтом, приймаючи різні спокусливі пози і розпустивши довге світле волосся.

Зірка без сорому демонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою правильного харчування і тренувань. Водночас виконавиця процитувала пісню Валерія Меладзе "Текила любовь".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"А всередині солона, немов кров...🖤"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Віру компліментами: "інопланетне створіння, неймовірне🤍 🤍 🤍", "свіжа газета"," найкраща❤️❤️❤️❤️❤️", "Прям текіла-любов? Тут, швидше, салют Віра🎉❤️", "💜💜💜VERA - еталон жіночності і краси 💯 💜💜💜", "Ви така красива😍💓", "Це так незвично красиво😍", "Супер фігура🔥🔥🔥🔥", "Шикарний образ🤩😘", "Ваууу!!! Шикарна!!!!", "Богиня".