З'явилася довгоочікувана приємна новина щодо ситуації, що склалася навколо побитого танцюриста шоу-балету відомої виконавиці Наді Дорофєєвої.

Хлопця зовсім недавно вдалося вивести з коми, проте він досі дуже слабкий. Хоча його вже перевели в звичайну палату. Відомо, що стан Жені Гончаренко трохи покращився, і він навіть почав говорити, про що розповів його вітчим.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, instagram.com/vladimirdantes

"Попередньо, чогось страшного немає. Звичайно, рухова функція у нього порушена, ліва нога погано працює і праве око болить і не відкривається. Лікарі поки оглядають Женю. В цілому, все набагато краще, ніж могло бути. Ми сподіваємося на його повне одужання", - розповів чоловік.

Євген Гончаренко, фото: Instagram
Євген Гончаренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він також додав, що до Євгена продовжують пускати тільки родичів. А сам хлопець в якийсь момент навіть спробував встати і посидіти, і він пам'ятає про напад все, крім останніх секунд після удару. У спогадах збереглося те, що хлопець був разом з друзями в цей момент, а потім якийсь невідомий перехожий пристав до нього з невідомої причини і завдав удару.

Це сталося 1 серпня 2021 року. Тепер Дії 28-річного майора кваліфікують за частиною 1 статті 121 КК України.

Володимир Дантес з Надею Дорофєєвою, фото з Instagram
Володимир Дантес з Надею Дорофєєвою, фото з Instagram

Нагадаємо, голенькая Надя Дорофєєва розкрила секрет "солодкого" підйому: "Відпочинок - це робота..."

Як повідомляв "Знай.ua", танцюрист Наді Дорофєєвої вийшов з коми після нападу в центрі Києва: "Женя прокинувся"

Знай.ua писав, танцюрист Наді Дорофєєвої досі не вийшов з коми після побоїв: винуватця звільнили, але не покарали