Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала популярна після програми "Ревізор" викликає інтерес у громадськості, тому за її життям із задоволенням стежать понад 670 тисяч людей.

Зовсім недавно вона згадала про кумедний експеримент, який вдалося провести з дівчиною, яка образила знаменитість в коментарях Facebook. Тоді Ольга прийшла в аптеку, де працювала Українка, щоб поговорити щодо цього випадку. А потім дівчина зізналася, що Фреймут їй в якийсь момент все ж сподобалася.

Ольга Фреймут, фото з Instagram
Ольга Фреймут, фото з Instagram

Зараз Ольга Фреймут вирішила показати українцям, яку помилку не варто робити, надягаючи нижню білизну. І зробила це телеведуча на прикладі всіма відомої американської кіноактриси, виконавиці і фотомоделі Періс Хілтон, колишньої потенційної спадкоємиці сімейного бізнесу.

Ольга Фреймут, скріншот з YouTube
Ольга Фреймут, скріншот з YouTube

"Помилка! Показувати людям нову білизну? #Нiнiнi Спiднє має залишатися невидимим. Не просвічуватися і не пробиватися крізь одяг. Бретельки силіконові - вульгарно. Білий бюстгальтер, який пробивається, - помилка. Тілесні відтінки ліфчика і трусів, максимально наближені до кольору шкіри", - написала Ольга Фреймут в Stories.

Нагадаємо, Оля Фреймут влаштувала "погром" хейтерам просто в аптеці: "Хто тут конч*на?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут навчила Kyivstoner хорошим манерам: забрала "слюнявчик" і показала, як пити чай

Знай.ua писав, Оля Фреймут причепилася до ложки в супі: ніколи так не робіть