Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто влаштовує різні інтерактиви і активно спілкується зі своїми шанувальниками в соцмережі, щоб максимально їх розважити. Цього разу артистка розмістила цікаву рубрику і запропонувала пограти в кумедну гру з підписниками в Insta Stories. Оля опублікувала кілька фактів зі свого життя і попросила вгадати фанатів, що з написаного правда, а що брехня.

Факти стосувалися її першого виступу, гастрономічних уподобань, методу для розслаблення, першої написаної пісні і рекорду за тривалістю пісні в прямому ефірі. Шанувальники можуть відповісти за допомогою реакцій на Insta Stories, щоб Оля могла побачити скільки людей проголосувало за той чи інший варіант.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як "заслужити" любов: "Постійна спрага болю"

Нагадаємо, що Оля Цибульська відпустила" відлюдного "чоловіка з багаторічного повідка: "Гуляє без датчика геолокації"

Як повідомляв Знай.uа, маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутіше Дзідзьо.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко"