Популярна співачка українського походження Ані Лорак частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7 мільйонів чоловік.

Виконавиця досить давно живе на території Російської Федерації, а зараз вона похвалилася концертом, який відбувся в одеському клубі "Ітака". Зовсім недавно там виступала Світлана Лобода і Настя Каменських.

Скрін, Instagram Ані Лорак
Скрін, Instagram Ані Лорак

Відомо, що це перший сольник Ані Лорак вперше за цілих сім років. Бо вона перестала давати концерти в Україні, коли почався конфлікт з путінськими окупантами на Донбасі.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Вчора ми з вами були єдиним цілим❤️ так звучить любов ... дякую всім за ці незабутні емоції! Сьогодні повторимо🔥", - написала співачка в публікації.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Ані Лорак приготувалася виступити в "Ітаці" не тільки 16 серпня, але і 17 числа теж.

"Ми сумували за Вами❤️", "Білий костюм жахливий", "Танці в трусах з високою посадкою.. бл*, що за вбрання в моді...", "Не надягайте більше ці рейтузи.... Будь ласка🙏", "Невже обов'язково в трусах треба. Невже одягнути гарний костюм не можна???", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)

Нагадаємо, колишній Ані Лорак Мурат забрався в Соняшники заради давньої мрії: "Символічно"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак повернулася до Одеси після безбідного життя в Росії: "Навіть нудно, як-то"

Знай.ua писав, груди Ані Лорак ледь не втекла з тісного топа: "Під Джей Ло косить"