Популярний український актор, гуморист, а також глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників різними фотографіями і відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,3 мільйонів чоловік.

Сьогодні, 18 серпня 2021 року, його дружина Ксенія святкує 37-річчя, з нагоди якого шоумен і вирішив написати привітання з теплими словами, адресованими коханій.

Євген Кошовий, фото: Instagram
Євген Кошовий, фото: Instagram

Євген Кошовий виставив її фотографію і зізнався, що не хоче, щоб вона змінювалася.

"Мене все в тобі влаштовує) я люблю в тобі все) ну практично😂 є дрібниці😂але без них не цікаво🤷‍♂️Злітай. Лети. Літай. Радій життю. У нас прекрасні діти. Поруч завжди є справжні друзі. Ну і я, звичайно🙄😂 Я дуже сильно тебе люблю, моя Ксенія ПАВЛІВНА 😎 будь здорова. З Днем Народження😘 😘 😘", - заявив гуморист.

Олена Кравець та Євген Кошовий. Фото: Жіночий журнал Хочу.
Олена Кравець та Євген Кошовий. Фото: Жіночий журнал Хочу.
Олена Кравець та Євген Кошовий. Фото: Жіночий журнал Хочу.

"Міцного здоровя, родинного тепла, творчих ідей, величезної любові. З Днем Народження Ксенія🎂🎂🎂🎂🌹🌹🌹🌹🍾🍾🍾. І у мене сьогодні днюха", "Щось Кошовий запізнився на 30 хвилин😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Євген Кошовий повернувся в часи, коли президентством Зеленського і не пахло: "16 йому Чи 50?"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Кошовий перевозить "нелегалів" у багажнику: "Це мої друзі"

Знай.ua писав, Євген Кошовий з кварталу став королем Ліліпутії: "Роздвоєння особистості"