Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість разом з дружиною Надею Дорофєєвою відправився в довгоочікувану відпустку, вибравши для відпочинку сонячну Туреччину.

Так, артист виклав яскравий знімок, позуючи на надувному кругу у вигляді колеса і насолоджуючись блакитним морем. Шоумен зізнався, що не дуже любить засмагати, адже його часто приймають за жителя більш теплих країн.

Володимир зазначив, що вперше це сталося після їх з Надею весілля, поки пара відпочивала в Барселоні, а тепер повторилося на території готелю, коли Дантес прийшов пограти у волейбол. Виконавець навіть припустив, що його могли прийняти за місцевого навіть через його незвичайний акцент.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Добрий ранок.

Любиш засмагати?

Я взагалі не фанат цієї справи. Перший раз, коли я валявся на пляжі і прям засмагав - медовий тиждень (так, у нас після весілля грошей і часу вистачило тільки на тиждень😆) тоді ми були в Барселоні і я тааак засмаг, що мене приймали за місцевого.

Другий раз - це цей раз))

І ось вчора йду грати у волейбол з такими ж відпочиваючими, як я. підходжу в своїх червоних шортах, в майці і питаю: «Can I play with u?”
Мені відповідають: "Come in"
Потім під час гри запитують мене:
-What is your name?
-Vladimir
- Аааа, тю. Ми думали, шо ти місцевий. Ахахаха))

Ми посміялися, але всередині мене маса не вирішених питань:

Подумали, що я місцевий, тому що так круто засмаг?)

Так подумали, тому що я в червоних шортах і майці?)

Або може тому що у мене своєрідний Британський (читати турецький, просто Британський крутіше звучить) акцент?😆"

Нагадаємо, Володимира Дантеса переплутали з вокалістом групи Maneskin

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва в крихітному бікіні покрасувалася Дантесом на шиї