Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео, привітавши свій офіційний фан-клуб з днем народження - 18 серпня Nkfamily виповнилося 3 роки.

Так, артистка показала трепетні архіви і уривки роликів, де шанувальники підтримували Настю під час різних концертів, зйомок шоу і кліпів.

Зірка зізналася, що разом з аудиторією вона прожила безліч незабутніх моментів, Каменських радують щирі посмішки її фанатів і їх щасливі очі. Виконавиця ніжно назвала фан-клуб "справжньою родиною".

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Happy Birthday моя улюблена #nkfamily

Це були неймовірні 3 роки наповнені енергією і безмежною любов'ю✨

Шалено рада, що за цей час ми з вами прожили стільки незабутніх моментів і, я впевнена, що ще стільки цікавого попереду ☺

Я завжди так радію, коли бачу ваші щасливі очі і посмішки, і кожен раз відчуваю, що ми разом ❤️

Ми з вами справжня сім'я! І це безцінно!

Шалено люблю і міцно обіймаю кожного з вас! І нехай цей день принесе море позитиву і крутого вайба🥳 🌟"

instagram.com/kamenskux/

instagram.com/kamenskux/