Популярна телеведуча, наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь, повернулася на роботу після відпустки. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я не пам'ятаю, як дісталася на роботу. На автопілоті???", - підписала вона знімок, зроблений в офісі «Нового каналу».

"Після такого відпочинку, не завадило б відпочити", - пожартував у відповідь один з фанатів зірки.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Щось на роботу потягнула, піду годинку-другу посплю, може пройде»," замальовка на тему: "від роботи дохнуть коні, але А я Безсмертний поні», "Підкажіть, а де купити таке диво", "Це коли прийшла на роботу і вже втомилася", "Ох ви і приколистка!", "Ми підемо з конем по полю удвох...", "Де цей автопілот включається?", - захоплюються шанувальники.

"Не знаю, як назвати, але нагадує за піснями (Крістіна, Сорі, якщо що не так)" забери п'яну додому "і" напилася ... І я п'яна". Коняшка реально класна, люблю таких, як на фото у Крістіни», - пишуть фанати ведучої.

Нагадаємо, Олену-Крістіну Лебідь "викинуло" на берег в Одесі: "Мрія рибалок"

Як повідомляв " Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь розсмішила витівкою на відпочинку: "Алло, кавун на дроті"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь показала, як балдіє з Павлом Розенком: "Це чути щоранку"