Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих фото, позуючи разом з пухнастою подружкою - білосніжною собачкою породи бішон фрізе на прізвисько Дейзі.

Так, артистка приміряла елегантну сукню молочного кольору з довгим рукавом, сидячи на диванчику-канапе, доповнивши образі акуратними аксесуарами у вигляді сережок і підвіски.

Зірка ласкаво назвала Дейзі членом їх сім'ї і зазначила, що малеча - справжня її копія. Виконавиця зібрала довге світле волосся назад, обіймала улюбленицю і чесала її за вушком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Разом ми - зграя. 🤍

Наш член сім'ї Бішон Фрізе Дейзі - копія господині. Або господиня копія Дейзі)

Я впевнена, що так у більшості.

Як вважаєте ?)"

Фолловери не пройшли повз: "дві прекрасні блондинки❤️❤️", " Так , 100%, такі мілашки ❤️❤️❤️", " згодна на 💯 добре, що у вас не бульдог😂"," які Класні😍 💔", " домашні тварини часто схожі на господарів❤️❤️❤️", "яка приємна атмосфера від фотографій 🤍 🤍 🤍 С - сім'я😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з донькою Сонею.