Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих знімків разом з їх з чоловіком Владом Топаловим сином Мішею, який народився 5 грудня 2018 року.

Так, артистка влаштувала сюрприз для найріднішого хлопчика і відвезла малюка на його першу риболовлю на Камчатку в Тихому океані.

Зірка згадала, що риболовлі в її дитинстві проходили зовсім не так - Регіна разом з молодшим братом шукали дощових черв'яків і збирали їх в баночку, вудка у ведучої була з гілки вишневого дерева і лески. Виловлювали невелику рибу в Тилігульському лимані (Тодоренко родом з Одеси), а бабуся готувала з неї вечерю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Міш, твоя перша рибалка трапилася на Камчатці в Тихому океані. 🌊

"Мамо, клює, клює", - ти весело скрикував і радів, коли ми тягли "огьемную йібіну" рибину)🤣.

"Ого, яка больфая, а я дуже хочу її з'їсти!»😀

Повір, рибалка в Тихому океані - це мрія не тільки дітей, а й дорослих рибалок!

Коли я була маленькою, мріяти і не могла про таке. Моя вудка була з гілки вишневого дерева і лески)😁!

Ми з молодшим братом викопували ямку в пошуках дощових черв'яків, збирали їх в баночку і йшли рибалити)

Виловлювали кістлявого бичка в Тилігульському лимані😂 і були безмежно щасливі, бо знали, що бабуся приготує смачну вечерю з улову.

Я тобі обов'язково покажу, як це було!

Ми обов'язково з'їздимо в моє дитинство..."

instagram.com/reginatodorenko/