Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана.

На вихідних зіркова сім'я влаштовувала babyshower (вечірка з нагоди скорого народження малюка, на якій часто оголошують стать дитини), куди запросили тільки найрідніших і близьких.

Так, артистка виклала зворушливий знімок в білосніжній сукні з відкритими плечима, доповнивши образ нюдовим макіяжем і аксесуарами у вигляді смарагдового намиста і золотої підвіски. Катерина продемонструвала кругленький животик і зізналася, що останні дні літа 2021 будуть для неї дуже хвилюючими.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Напевно, що цього року останні тижні літа найхвилюючі"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Осадчу компліментами: "Бажаю легких пологів!❤️", "Катю, Вам личить вагітність, Ви така гарна 🔥", "Вагітна жінка прекрасна 😍", "Ви така гарна!😍 Як Біло-сніжна принцеса! 🧡 💫 ♥ ️ ", "Катя, легких і приємних пологів!Здоров'я вам і майбутньому малюкові ♥️♥️♥️♥️♥️🤰", "Все буде добре ❤️".