Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість разом з сім'єю і бойфрендом, актором Романом Полянським, відвідала в сонячну Одесу, щоб дати свій грандіозний концерт 12 серпня.

Так, артистка вирішила розповісти про емоції після яскравого виступу, виставивши кілька кадрів, де позувала на сцені разом з підтанцьовкою.

Зірка приміряла вбрання чорного кольору з блискучими голографічними вставками, доповнивши образ зачіскою і масивними кучерями. Виконавиця зворушливо подякувала шанувальникам за енергетику на концерті і пообіцяла повернутися ще.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Одеса, дякую тобі за гарячий прийом ❤ ️ ❤️❤️

Це було чудово, хвилююче, потужно, взаємно і при цьому по-сімейному 💪 🏽 😊

Я шалено щаслива, що мій тур почався у вас!!! Нарешті під'їхали фоточки і я дуже рада побачити вас на них ще раз ☺ люблю люблю люблю :)

До нових зустрічей!"

Фолловери почали коментувати публікацію: "Концерт був просто 🔥 🔥 🔥 тепер мій плейлист складається тільки з пісень Grosu ! Спасибі велике за задоволення вас слухати❤️❤️❤️", "це було круто❤️ чекаємо знову❤️"," це було круто!!!!".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу