Популярна українська виконавиця Даша Астаф'єва із завидною регулярністю розбурхує фантазію своїх шанувальників відвертими постами в соцмережі.

Володарка спокусливої фігури і ідеального почуття стилю часто бере участь в ефектних фотосесіях, а їх результатами хвалиться в Instagram, повідомляє Hyser.

Так, одну з нових публікацій в мікроблозі Даша Астаф'єва присвятила унікальному проєкту, в рамках якого вона постала в образі оголеної русалки. Автором фото виступила знаменитий фотограф-ілюстратор Олена Візерська.

Даша Астаф'єва, фото з Instagram
Даша Астаф'єва, фото з Instagram

У підписі до знімка співачка пофілософствувала на тему вчинків:"Є вчинки, як сто кроків назад ... Однакова довжина на плани, принципи і думки. Заповітна сотка, до якої ти не завжди готовий. Сто кроків, за кожен з яких тобі доведеться просити вибачення. У себе. У того, хто зробив боляче тобі. У тих, всіх, кому зробив боляче ти".

Популярні новини зараз
Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

У коментарях до посту фоловери обсипали Дашу Астаф'єву компліментами і захопленими відгуками, а також попросили ще порадувати їх подібним фотошедеврами:

Коментарі підписників, скріншот
Коментарі підписників, скріншот

Коментарі підписників, скріншот
Коментарі підписників, скріншот

Не секрет, що Даша Астафф'єва відноситься до категорії зірок, які із удовольсвтіем експериментують над собою. При цьому хейтерская критика на адресу екс-солістки групи "Nikita" звучить вкрай рідко і в основному виходить від тих, кого бентежать її надто відверті образи.