Олександр Еллерт опублікував привітання Ксенії Мішиної з річницею їхніх стосунків. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як відомо, українська актриса, зірка серіалу "кріпосна" Ксенія Мішина розійшлася зі своїм коханим - відомим автором-сценаристом студії "Квартал 95" і переможцем популярного реаліті-шоу "Холостячка" Олександром Еллертом. Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram 16 липня, додавши що це остаточне рішення.

Олександр Еллерт, instagram.com/ellert_a
Олександр Еллерт, instagram.com/ellert_a

Однак участь в" Холостячці " і відносини з популярною українською актрисою зробили Олександра Еллерта популярною особистістю. На його офіційну сторінку в Instagram підписано триста шістдесят чотири тисячі осіб.

Нещодавно Еллерт здивував своїх шанувальників. 18 серпня Олександр Еллерт опублікував відеозапис, який озаглавив фразою "з річницею, кохана💚 @misha.k.ua". на відео показані фотографії спільних моментів пари.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Пост зібрав безліч коментарів здивованих глядачів.

зараз ось взагалі нічого не зрозуміла"; " чого? Вибачте мене, але я одна нічого не розумію?"; "В сенсі ? А що відбувається?
, - повідомили вони.

В сторіз Еллерт опублікував відео, де явно з іронією відгукується про цей відеозапис.

хлопці, це ноу-хау. Такого ще ніхто не робив, це прорив століття взагалі: збирати фотки, відео в одну штуку під музику і таким чином вітати близьку або рідну людину з якою-небудь подією
, - повідомив він.

Нагадаємо, Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "паморочиться"

Теж, Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, з ким відпочиває після розставання з Еллертом - " мій захисник!"

Як раніше повідомляв Знай.ua Олексій Тригубенко " втік "на Сейшели після розставання Еллерта і Мішиної:"Можете мене привітати".