Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк має багатомільйонну аудиторію прихильників. Тому аби бути з ними ближчою зірка часто тішить фанатів новими фотографіями чи просто цікавими моментами у своєму Instagram, де за її життям стежить 3.7 мільйона осіб.
Цього разу у розділі stories Леся Нікітюк вирішила показати свою прогулянку, варто зазначити, що зірка поставила геолокацію Париж.

Скріншот stories Леся Нікітюк
Скріншот stories Леся Нікітюк

Зауважимо, що Леся Нікітюк вирішила прогулятися сама і не взяла з собою жодного супутника.
Для прогулянки теледіва одягла стильну сукню сірого кольору, яка вдало підкреслює її струнку фігуру, а особливо талію. Свій образ Нікітюк доповнила брендовою сумкою у чорному кольорі та стильними білими окулярами.

Скріншот stories Леся Нікітюк
Скріншот stories Леся Нікітюк

"Париж нині погарнішав", - зазначила Леся Нікітюк у своєму Instagram у розділі stories.

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк на відпочинку показала кругленький животик: "Всі українські баби такі...". Леся Нікітюк розповіла, чим займається на відпочинку

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк у бікіні влаштувала в Португалії пікнік "по-українськи": "на узбіччі жр * ла".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знай.uа писав, Леся Нікітюк "вивернула" українську душу на пляжі в Португалії: "головне-зі своїм бухлішком". Леся Нікітюк вирішила влаштувати вечерю просто на березі моря. Телезірка засервірувала імпровізований стіл та навіть прикрасила його квітами.