Український телеведучий "Хто зверху?", з 2015 року - ведучий програми "Суперінтуїція", резидент Comedy Club Ukraine, волонтер, громадський і політичний діяч Сергій Притула не надто часто радує шанувальників постами в соцмережі Instagram.

Як відомо, телеканал СТБ і група StarLightMedia готують особливий подарунок для всієї країни до 30-річчя незалежності України ― новий сезон легендарного проекту "Україна має талант". Прем'єра шоу в ефірі СТБ відбудеться восени. Телеканал раніше оголосив, що ведучим проекту став Григорій Решетник і бекстейджа співачка Jerry Heil, а оцінювати таланти учасників у кріслах суддів запросили Сергія Притулу, Ксенію Мішину, Євгена Кота і Лілію Ребрик.

Запрошені зірки часто діляться знімками закулісся зйомок шоу талантів, і цього разу Сергій Притула розмістив кумедні короткі ролики за участю своєї колеги Ксенії Мішиної. У кадрі знаменитості мило і жартівливо лаються. Акторка з обуренням поставилася до слів телеведучого, який нібито не міг згадати її ім'я.

"Наша стабільна трієчка: Женя, я, і дівчинка... Не пам'ятаю як її звуть",- сказав Сергій.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ти зараз мене троллиш? Ти реально, ти це робиш?"- відповіла Ксенія.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина знайшла чоловіка, який змусив її літати: Еллерт так не робив