Зйомки турецького серіалу "Постукайся в мої двері", який вже встиг зібрати армію шанувальників, завершилися на 52-й серії. В головних ролях серіалу зіграли популярні актори Хенде Ерчел і Керем Бюрсін.

На своїй сторінці в Instagram красуна Хенде неодноразово розміщувала свої милі знімки, зробивши так само і цього разу.

На новому знімку актриса в білому в’язаному кроп-топі і таких же шортах. Білий колір вигідно підкреслює засмагу на її стрункому тілі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Серіальні стосунки двох зірок, які склали красиву пару, на думку фанатів, перенеслися в реальне життя. Під фото, яке розмістила Хенде, вони побачили смайлик у вигляді сердечка і одразу ж вирішили, що це натяк на любов до Бюрсіна.

«She loves you so hurry up and propose to her (Вона любить тебе, тому поспіши і зроби їй пропозицію)», - пишуть прихильники акторки.

«If we should base our opinion on their relationship to the emojis Hande uses I don’t see any love here. To serhat heart emojis meanwhile Kerem fire emojis that mean Nothing. @serhatsenn I mean she has been showing to us last month that Kerem means nothing to her . Thanks Hande . See you in September fake girl. @handemiyy @thebursin Look the healthy relationship Gamze has and learn (Якщо ми повинні базувати свою думку на їхньому ставленні до смайликів, які використовує Ханде, я не бачу тут кохання. Тим часом, щоб серхати сердечні смайли, Керем запускає смайли, які нічого не значать. @serhatsenn Я маю на увазі, що вона показала нам минулого місяця, що Керем для неї нічого не означає. Дякую, Ханде. До зустрічі у вересні, фальшива дівчина. Подивіться на здорові стосунки у Гамзе та навчіться)», - заперечують на це інші фанати серіалу.

Нагадаємо, Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" в обтягуючому купальнику показала як відпочиває: "Нарешті".

Як повідомляв портал " Знай.ua", зйомки серіалу "Постукайся в мої двері" припинено: Ханде Ерчел і Керем Бюрсін не стримали емоцій.

Також " Знай.ua " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг