Популярний український блогер Олексією Дурнєв продовжує радувати публіку різними відео на своєму однойменному каналі Youtube, за яким стежать більше 600 тисяч чоловік.

11 серпня 2021 року у нього вийшов масштабний ролик з черговим масштабним Stories. Ось тільки відрізняється він тим, що дивляться відео його друзі, включаючи Антона Птушкіна, Alyona Alyona, Володимира Дантеса, Дмитра Монатіка та інших. Чоловікові Наді Дорофєєвої попалася кумедна матуся, яка вирішила розповісти про неможливість поєднувати свічки на чистку з алкоголем або наркотиками.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

"Дивіться, ви пропалили свічки, наприклад,на чистку, бл*ть. Пішли бухати в клуб, ви все чистенькі, смачненькі. У вас аура відкрита в цей момент, і все гівно, яке у вас є, на вас ще налипло в гіршому кількості. Тому, коли пропалюєте свічки, не треба ні пити, ні вживати наркотики. Взагалі, хто у мене вживає наркотики зі свічками, йде зворотна дія", - заявляє жінка.

Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube
Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ця інструкція нагадала Вові Дантесу момент з життя, коли він худнув і пив спеціальний овес.

"Це краще, ніж будь-яка свічка на чистку. Дивіться, випиваєте ложку до їжі, за 20 хвилин. І краще з дому не виходити, тому що... з вас дійсно виходить все. Ну липне в крайньому випадку, якщо ви пукнули в штанці. Тому що, неможливо це тримати. Свічки так не працюють", - розповів шоумен.

Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube
Шоу Олексія Дурнєва, скріншот: Youtube

А потім Володимир Дантес навіщось поставив дуже дивне запитання людям зі знімального майданчика, яких здивував досвід хлопця.

- До речі, ніколи не засовували геморою...?
"Геморою назад, коли він випав?", - запитує Дурнєв, вже переглядаючи відео Дантеса.
— Свічки в п*пу ніколи не засовували собі? Ну чисто по приколу, ні? Гаразд, значить я один такий.

Нагадаємо, "Мушля" Наді Дорофєєвої мало не втекла з трусиків: Дантес покарає

Як повідомляв "Знай.ua", Олексій Дурнєв випустив "ответочку" Маші Єфросиніній після скандалу: "Суперзірка з минулого"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва робить це вранці без Володимира Дантеса: "Всього два рази"