Популярна співачка, виконавиця хіта "Погода в доме" Лариса Доліна навіть в 65-річному віці продовжує доводити, що роки - це всього лише цифра. Цього разу Лариса Доліна вирішила продемонструвати зрілі форми в купальнику.

Таке сміливе рішення не залишилося без уваги публіки і старих шанувальників Лариси Доліної.

Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку в Instagram "online_news_stars_".

Публікація "online_news_stars_", скріншот: Instagram
Публікація "online_news_stars_", скріншот: Instagram

"Ось це фігура. 65-річна Лариса Доліна в черговий раз доводить що вік не перешкода для стрункої і підтягнутої фігури. Вона може дозволити собі те, на що зважаться небагато жінок в її віці - ділитися знімками в купальниках. Причому не в злитих, а роздільних. Артистка з сім'єю зараз відпочиває на Чорноморському узбережжі!", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лариса Доліна, кадр з відео
Лариса Доліна, кадр з відео

У мережі опублікували один знімок Лариси Доліної, де її можна помітити в купальнику, який складається з двох елементів - трусиків і ліфчика. Фанати навіть трохи образилися на Ларису, за їхніми словами, дані трусики схожі на "підгузник". А деякі люди написали, що коментатори сильно "розлючені" і незадоволені такими гострими словами.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Лариса Доліна прилетіла на закриття кінофестивалю в Єсентуки: "Мені дуже цікаво".

Як повідомляв Знай.uа, Лайма Вайкуле гнучким тілом кинула виклик Леонтьєву: "У звичному ритмі...".

Знай.uа писав, схудла на 21 кг Лариса Доліна показала обличчя без грама фотошопу: "Знахабніла".