Бій між росіянином Хабібом Нурмагомедовим і ірландцем Конором Макгрегором в Лас-Вегасі відбувся майже три роки тому. Але в Бійцівському співтоваристві його досі згадують як одну з ключових подій століття.

Тоді фаворитом сутички був Макгрегор-розмах його рук на 10 сантиметрів більше, ніж у Нурмагомедова. Проте, протягом двох раундів він раз у раз опинявся на підлозі. Третій раунд він програв, а четвертий завершився для нього проханням про пощаду – росіянин застосував до нього задушливий прийом, який міг завершитися плачевно. Про це пише ресурс teleprogramma.

Хабіб Нурмагомедов сам визнає, що прийом, який він застосував тоді, дуже небезпечний. Макгрегор міг тоді не піти з рингу живим.

Конор Макгрегор, скріншот: Telegram
Конор Макгрегор, скріншот: Telegram

"Людина може померти від такого захоплення. Можу вас за лаштунками трохи придушити, ви зрозумієте, про що мова. Коли вас людина душить і займається цим тридцять років — це холодна зброя. Якщо немає судді, що може бути? Він прибирав мої руки, він прибирав моє захоплення. Ми розумні люди і все розуміємо, розуміємо, що могло бути», — зізнався борець.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов, фото: Instagram
Хабіб Нурмагомедов, фото: Instagram

Як відомо, сам Нурмагомедов пішов з рингу восени минулого року після 29 боїв ММА без єдиної поразки.

Нагадаємо, раніше Хабіб Нурмагомедов остаточно завершив кар'єру: пішов непереможеним

Як повідомляє портал «Знай.uа» Макгрегор похвалився вміннями трирічного Конора-молодшого: "надувся" як батько

Також «Знай.uа " писав, що Поєдинок Майк Тасон-Рой Джонс: У Лос-Анджелесі легенди боксу знову били один одному обличчя