Просто з державного кордону, між Україною та Румунією, прийшли дуже тривожні новини. Українські прикордонники заявили, що в четвер, 19 серпня, було знайдено тіло їхнього молодого бійця. На 24-річному хлопцеві виявили вогнепальне поранення.

Відомо, що було відкрито кримінальне провадження, триває слідство. Про це стало відомо завдяки інформації спікера Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко, яку він озвучив українським журналістам.

фото: Держприкордонслужба / Facebook
фото: Держприкордонслужба / Facebook

За інформацією захисників українських кордонів, тіло хлопця знайшли з вогнепальним пораненням, до того він перебував на чергуванні.

"Так, сталася неприємна ситуація. Знайшли тіло прикордонника. Тривають слідчі дії", - повідомив речник Чернівецького прикордонного загону.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Загиблому було всього 24 роки. Обставини цього випадку з'ясовують правоохоронці.

Також варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 7 серпня, поблизу населеного пункту Золоте-4 окупанти стріляли з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, стрілецької зброї. Під час обстрілів загинув український військовослужбовець, двоє отримали поранення.

Раніше повідомляли, в Одесі туристи загоряли поруч з потопельником: моторошні кадри вбивають віру в людей.

Як повідомляв Знай.uа, в Івано-Франківську 12-річний підліток повідомив у поліцію про викрадення - правоохоронці нагородили уважного хлопчика.

Знай.uа писав, невідомі напали на таксиста з молотком за те, що він знімав бійку на відео.