Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів в абсолютно новому образі, який, за словами Насті, приміряла для зйомок промо-ролика 5 сезону шоу "Життя відомих людей".

Так, артистка з'явилася перед камерами у відвертому боді срібного кольору з глибоким декольте і асиметричній кораловій накидці, доповнивши вбрання масивним намистом у вигляді срібних крокодилів. Довге кучеряве волосся зірка зібрала наверх в тугий пучок, і не упустила можливості покрасуватися стрункою фігурою.

Варто відзначити, що крім виконавиці в зйомках промо взяли участь такі зірки, як Аліна Гросу, Слава Камінська, Дмитро Дікусар, EL Kravchuk і багато інших.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Кожен літній день - нові проекти і сюрпризи для вас, мої любі!

Ухх які яскраві та сонячні кадри чекають на вас у новому промо для 5 сезону програми @zhvl_official.

Ділюся першими фото🤍

Як вам мій образ?"

Фолловери почали коментувати: "розкішний❤️", "Краса - страшнюча сила", "вогонь🔥", "Красиво️️", "Ух, які соковиті кольори, яке шикарне раффаельне плаття😍", " Дуже крутий образ😍 🔥❤️".