Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився зворушливий фото-колаж, який раніше сама Тіна публікувала в свої Сторіс.

Так, артистка 18 серпня дала грандіозний концерт у Чернівцях, а також зустрілася з давньою подругою на ім'я Світлана. Разом з дівчиною зірка вирішила повторити зворушливий дитячий знімок 20-річної давності, на якому Кароль було лише 16 років.

На спільних кадрах давні подруги радісно посміхалися на камеру і ніжно обіймали одна одну.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Повторили фото😍

Крізь роки"

Фолловери залишилися в захваті і почали коментувати ситуацію: "різниця між фото 20 років, я в шоці😮", " ось так зустріч!) ", "❤️та🙏шляхи Господні несповідимі 🙏", " Красатулі наші. Не губіться вже. Як же це здорово.", "Рада з Вас 🙌🙌🙌🙌🙌🙌", "😍❤️ через 20 років краще!!!".

Варто відзначити, що Тіна Кароль активно готується до Дня Незалежності України 24 серпня - співачка виступить на сцені НСК "Олімпійський" в рамках масштабного зіркового концерту.