Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

У четвер, 19 серпня, знаменитість разом з чоловіком Юрієм Горбуновим повідомили радісну новину - вони стали батьками вдруге.

Так, артистка зізналася, що на світ з'явився їх маленький син о 5.05 ранку. Пара поки не розголошує, як вони назвали хлопчика, проте Горбунов вже зазначив, що був присутній на пологах коханої, назвав вагу і зріст новонародженого - 3250 грамів і 52 сантиметри.

Обличчя малюка зірки не показують, але вже встигли зобразити на камеру його крихітну ніжку і ручку. Варто відзначити, що для Юрія немовля стало другим, разом подружжя виховує сина Івана. Катя ж стала мамою втретє - у ведучої є син Ілля від попереднього шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Привіт, наш новий Всесвіт! ❤️

Я мама трьох синів ❤️

@gorbunovyuriy дякую тобі за те, що кожну хвилину був поруч, в нас виходять гарні хлопці 😉"

"Сьогодні,19 серпня о 5.05 ранку в нашій сім‘ї сталася щаслива, довгоочікувана подія-в нас народився ще один синочок!!

Пишаюся тобою,наша матуся!!

Люблю тебе!

Ми безмежно щасливі!!!

Яке це неймовірне відчуття перерізати пуповину,і бачити як з‘являється на світ твоя дитина!!

Дякую тобі за це!! ❤️❤️❤️"

instagram.com/gorbunovyuriy/