Італійський актор Мікеле Морроне відомий завдяки головній ролі в картині під назвою "365 днів". Цей фільм охрестили польською версією "50 відтінків сірого".

Красень не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 12 мільйонів чоловік. На початку року стало відомо, що картина, в якій знявся Мікеле Морроне, стала лауреатом щорічної премії "Золота малина" в номінації "Найгірший сценарій".

Мікеле Морроне, instagram.com/iammichelemorroneofficial
Мікеле Морроне, instagram.com/iammichelemorroneofficial

Зараз Мікеле Морроне поділився нарізкою пристрасних моментів, вирізаних з фільму "365 днів" за участю польської актриси Анни Марії Секлюцкой. У деяких сценах вони напівоголені, десь в душі зливаються в поцілунку. Або ж при невеликому освітленні люблять один одного.

"2 особистості 1 серце. М/М", - написав італійський актор у публікації.

Мікеле Морроне, фото: Instagram
Мікеле Морроне, фото: Instagram

"І дівчата побігли переглядати 365 днів🔥 😁", "Не можу більше чекати другого фільму🍿😍😍", "Ти найсексуальніша річ на світі🤤🤤🤤", "Ви відразу помічаєте нові фан-сторінки і діліться ними у своїй історії. Я тут вже 5 місяців, і ви мене не помічали, ви навіть не бачили моїх оповідань🤧🤧🤧😩", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Мікеле Морроне з "365 днів" здивував фанатів заявою: "Вдар мене в серце"

Як повідомляв "Знай.ua", Мікеле Морроне з "365 днів" засвітив свої неголені пахви: фанати в шоці

Знай.ua писав, зірка "365 днів" Мікеле Морроне пограв м'язами на морському березі: "Сіль на моєму тілі..."